Projekt ridehusbund

DSC_1711-EFFECTS

 

 

 

 

DSC_1709

Så fik jeg besluttet hvad toplaget skulle blandes med…
Valget faldt på FILT, da det har en god holdbarhed, og derfor nok, i længden, er det mest økonomiske.
Foruden det økonomiske har filt en god bæreevne, og giver bunden en god affjedring. Man skal dog være opmærksom på, at friktionen i bunden kan blive for stum, derfor skal man holde en hvis form for bevægelse i bundens overflade.
Hesten er fra naturens side vant til at gå på en lidt løs og ujævn overflade, derfor må vi sørge for, på en kontrolleret måde, stadig at belaste hestenes led og sener så vi bibeholder styrke og smidighed i leddene. Det kan derfor være en god ide, at ride på forskelligt underlag, f.eks. skridte en tur over et lidt ujævnt græsareal/rabatten, så hesten må tænke over hvordan den balancerer sine ben, og belaster leddene positivt. Mange mener, at deres heste pådrager sig forvridninger på grund af fold tiden, det kunne måske også skyldes for lidt belastning på ujævn underlag? Jeg bruger gerne naturen som et supplement til træningen.

Skriv et svar